SKOR CAMPAGNE BEELD

SKOR CAMPAGNE BEELD

A MATTER OF PERSPECTIVE 
Het marketingbureau Redmatters bedacht voor hun klant SKOR een campagne die breed inzetbaar moest zijn, voor advertenties, mailings en banners. Al deze uitingen zouden gebruik maken van 1 beeld, waarin alles zou gebeuren, het beeld zou op verschillende manieren uitgesneden kunnen worden om een specifiek onderwerp uit te lichten. Het campagnebeeld is In samenwerking met Montblanc gemaakt. De schets die was gemaakt liet zien hoe complex het zou zijn om alle elementen in 1 keer te schieten, daarom is er besloten om deze in delen te schieten op de zelfde locatie en uit de zelfde hoek. Een technische uitdaging om het te fotograferen, de juiste actie, de hoek, scherpte, licht en de uiteindelijke retouche tot 1 campagne beeld.

In April was het zo ver, het was fris, bewolking maar ook blauwe luchten, de perfecte dag!
Alle modellen waren aanwezig en werden volledig in de juiste kleding gestoken.
Mijn uitgangspunt was de volledige achtergrond plaat, die in delen is geschoten, en later
aan elkaar is gemonteerd.

In de achtergrond plaat alle onderdelen; de voetballers schietend op het doel, de beweging en de houding en uitdrukking moesten perfect zijn, de spelers in de dugout, de club voorzitter achter het hek, en als laatste de keeper.

Zijn actie, liggend in het gras met de bal in zijn handen, de armen “open” genoeg om alle andere onderdelen ook te kunnen zien. Na een dag op het voetbalveld van de Amsterdamsche Football Club, begon het selecteren en bewerken van de beelden zodat het uiteindelijk 1 beeld zou gaan worden. Montblanc heeft geweldig werk gedaan, het is fraai geworden, een prachtig beeld voor een mooie campagne!

redmatters.com                 montblanc.nl                   skor.nl

Back to Top
Close Zoom
This Menu is disabled.