Biography

Over Marcel de Waal

Marcel werd in ’74 geboren met een creatieve geest en dol op tekenen. Op jonge leeftijd werd fotografie een verlengstuk van het tekenen, spelen met licht, composities en het vastleggen van snelheid waren zijn speerpunten. In ‘97 studeerde hij af als vormgever/visualizer. Wat begon met “studeren wat je leuk vind” mondde uit in liefde voor het vak waarin al zijn talent tot z’n recht komt. Hij was o.a. werkzaam bij Navar/bddp, HVR’Bridge, Euro RSCG BLRS, Dentsu (Cayenne Amsterdam), 707BC en BSUR Agency.

Marcel blinkt uit in het opzetten van complexe en grote producties. Intuïtief weet hij concepten visueel te versterken en problemen creatief op te lossen zonder in te boeten op kwaliteit. Hij is technisch, creatief, meedenkend en heeft een oog voor design.

Na 15 jaar voor verschillende reclame buro’s te hebben gewerkt is Marcel nu te boeken als freelancer, als creatief DTP-er is hij breed inzetbaar op ATL/ BTL projecten, voelt zich thuis in een creative organisatie en houd van een eerlijke, directe, oplossingsgerichte aanpak.

Back to Top
Close Zoom
This Menu is disabled.