Alfa-passie #04

Alfa-passie #04

Alfa Romeo’s Design by Giugiaro. 
Alfa-Passie #04 is het vierde deel van de serie boekjes waarbij de Stichting Club van Alfa Romeo Bezitters ernaar streeft haar passie voor het roemruchte italiaanse merk Alfa Romeo te tonen in een thematisch opgezet boekwerk. Alfa-Passie #04 neemt u mee naar de wereld van de Italiaanse ontwerper Giugiaro en de door hem ontworpen Alfa Romeo’s waarbij o.a. de 50ste verjaardag van de Alfasud een plek heeft gekregen.

Vijftien auto’s gefotografeerd op Hollandse bodem waaronder een aantal pure Italiaanse schoonheden uit het Zuiden. Daarnaast komen ook de sierlijke ontwerpen van de Alfetta GTV, de Alfa 156 (2de serie), de Alfa 159 en de Brera aan bod. Stuk voor stuk unieke Giugiaro-modellen. Sierlijk qua design, karakteristiek in het rij-gedrag. Echte Alfa’s vol passie en ook voor deze editie geldt: iedere auto heeft zo haar eigen ‘touch’, identiteit en verhaal. Alfa’s en passie, een 100% match.

Geheel geschoten en gemaakt in 2021, en uiteindelijk als cadeau aan alle leden geschonken van de SCARB.

Het was ook dit jaar een uitdaging om met de Corona regels in acht de shoots te regelen, wel een genot om weer zo veel moois voor de lens te krijgen, alle verhalen van de eigenaren, de foto dagen en het plezier om de passie te delen. Daarna de opmaak waarin alles samen kwam, een voorwoord van Giugiaro, de teksten, en een selectie van alle beelden, het blijft elke keer weer een uniek stukje drukwerk! Samen met Theo Meinster weer trots op een mooi project dat bij alle leden van de Alfa Club is afgeleverd. 

Gelukkig, voor de liefhebber, zijn er nog een paar exemplaren te koop via de shop op https://www.alfaclub.nl/shop

 

Alfa-Passie #04, design by Giugiaro
Back to Top
Close Zoom
This Menu is disabled.